Herkese Merhaba,
Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum taa lise yıllarımdan dile kolay 8 yıl olmuş. Her zaman yazmayı severdim elime kağıt kalem alıp aklıma ne gelirse yazarım, tartışırım kendimle . Yazının beni konuşmaktan daha iyi ifade ettiğini düşünmekteyim . Ve işte lise yıllarında yazarken bu siteye rastladım . Ve o zamanlarda süper bir fırsattı benim için . Yazılarımı yayımlayabilecektim ve insanlar okuyabilecekti.
Ama ne yazık ki okumuyoruz arkadaşlar , abiler , ablalar. Buradaki herkese sanırım aynı şeyi düşünüyor , yastık altı yazılarımı yayımlayayım insanların beğenisine sunayım , eleştirileyim!!
Ama ne yazık ki site online olarak 1000 ve üzeri kişiyi gösterirken yazılar 50-60 maksimum 100 okunmakta Neden? Gerçekten çok merak ediyorum neden? Herkes günde 4-5 yazı okursa , onlarla ilgili görüşlerini paylaşsa yorum yazsa hepimiz için daha iyi olmaz mı ?
Lütfen buraya yazını atıp kaçmayın!! Bir okuyun insanlar neler yazmış diye!1 Zaten bu ülke okumamaktan çekiyor bu kadar cefayı kendinize gelin !!