Forum Ana Sayfası >  Skip Navigation LinksÖzgür Geyikler... > hiç bu kadar utanmamıştım dediniz anlar...??

Forumda Ara:

Bu başlık altında 4 adet mesaj bulunmuştur.

İletileri:3
sadece söz 13.7.2014 17:37:23
Lisedeyken hoşlandığım çocuk yanımdan geçerken ona bakıcam diye kafamı basketbol direğine çarptım..İşte o an keşke hiç yaşanmasaydı...Kafamı kuma gömsem ,ölsem falan diye düşünmüştüm..hey gidi gençlik :D
Bu ileti sadece söz tarafından 13.07.2014 17:40:06 tarihinde değiştirilmiştir.

İletileri:25
badem lokum 13.7.2014 18:39:26
yaa.. var mı öyle anım acaba.. kötü şeyleri unutmakta çok iyiyimdir.. hatırlayamadım şu an ama hatırlarsam yazarım söz:)

İletileri:1
HAKAN CER 2.12.2014 18:50:11
Park ettiğim yerden arabam çekilmiş panik halindeyim, sağa sor sola sor araba yok.Daha sonra esnaflardan biri çekildiğini söyledi.Malumunuz çekilen arabaların merkezi en yakın yediemin otoparkı olur.

Uçarak otoparka gittim.Kapıdaki adama arabamın çekildiğini orada olup olmadığını sordum.

Adam;3 adet Şahin marka araba geldi onlardan biri mi dedi.

Bense her zaman sosyal içerikli mesajlardan uzak durmama rağmen 'Hah şahin mi? Ben şahine binermiyim beaa??!!' diye gereksiz bir cümle kurdum.

Yaklaşık 3 saat arabamı işlemler için bekledikten sonra mesainin bitmesine 5 dk kala arabamı teslim aldım.

Adam arabamın anahtarını ve evrakları teslim ederken ;Şahin e binmeyecek genç, al bakalım eveaklarını dedi.Espirinin derinliğini otoparktan çıkarken adamın Şahine binmesiyle anladım.

tarifsiz utanç.

Yinede kullanan varsa amacım kırmak değil gereksiz ergen cümlesiydi Affola. 

İletileri:4
Achem Leet 19.2.2015 18:39:42
Çok var gerçekten.. Imm ilkini anlatayım. İlkokulda kürsüye çıkıp andımızı okuyacakken buradan tüm etrafdaki bina sakinlerine selamlar olsun demiştim sonra sınıf hocam sınıfta sevdiğim kızın karşısında azarlamıştı. Daha 4.sınıftaydım! Öğretmenler...

İçeriği Paylaş

Arkadaşını davet et
Adınız Soyadınız:
Arkadaşınızın e-mail adresi:

Popüler Yazarlar
   YazarPuan
1 .. .. 7160
2 Eyyup AKMETİN 5501
3 Firari Fırtına 5061
4 Mustafa Ermişcan 4473
5 Hep de Böy 4339
6 Hasan Tabak 4160
7 Nermin Gömleksizoğlu 3779
8 Ömer Faruk Hüsmüllü 3700
9 Uğur Kesim 3530
10 Sibel Kaya 3471

Bu Nedir? - En Popüler 100 Yazar

Özgür Roman

Romanlar- Hikayeler - Denemeler - Senaryolar - Çocuk Kitapları - Şiirler - Günlükler - Yazarken - Röportajlar - Forum - Biz Kimiz? - RSS

Çevrimiçi Kullanıcı Sayısı:2188 
 Özgür Roman üyelik sözleşmesi için tıklayınız 

© Özgürroman 2008 - 2011 - info@ozgurroman.com