|
MUSTAFA ESER
|
11.4.2014 11:12:10 |
Başlık ilk başta abes gibi gelebilir.Bir şeyler yazan,yazmaya çalışan herkesin bana hak vereceğini sanıyorum. Amatör bir romancıyım. İlk kitabım 24 PUSU ismiyle Nev yayınları isimli bir yayın evi tarafından basıldı. İkinci baskısı yakında çıkacak.Kitabı kurgularken, karakterleri oluştururken, diyalogları yazarken neler çektiğimi ben bilirim.Uyanık olduğum her anda kafamda oluşturduğum parçaların,bilgisayar başına geçip yazmaya başlayınca ne kadar ağır bir araya geldiğini ben bilirim. Herkes ne kadar çabuk yazdığımı söyledi.Yazar kasada gün sonunda Z raporu almak gibi bir şey. Saat başı X raporu alıp minik minik parçaları birleştirdikten sonra ertesi gün hoop Z raporunu almak veya yanlış bir tuşa basıp komple silmek, her şeyi sil baştan almanın zorluğunu yazan herkes bilir.
Şimdilik bu kadar X raporunu aldık. Devamı gelecek inşallah.
Saygılar herkese. Bu satırları yıllar önce yazmışım.Değişen bir şey yok.Kitap sayısı üçe çıktı.Sıkıntı katlandı. Bu ileti MUSTAFA ESER tarafından 29.1.2018 10:51:19 tarihinde değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
Oğuz Tepe
|
15.12.2014 21:04:54 |
Konu başlığından yola çıktığımız da doğru tespit yapmışsınız. Bırakın roman yazma sürecini, bir sayfa yazı yazarken bile dokuz doğurma eylemini gerçekleştiriyorsunuz. Bu nedenle de kim olursa olsun bir konu hakkında yazı yazmışsa, o yazıya verilen emeğe saygı duymak gerekir. Başarılar dilerim. |
|
|
|
|
|
|
|
Bu Nedir? - En Popüler 100 Yazar
|