|
|
|
|

|
.. ..
|
12.9.2011 02:18:48 |
Yazmak için boş ya da sakin sessiz bir mekan aramak değil bu işin özü..yazmak hayatın içindendir, içindedir...öyleyse yazmaya oturmazsın ki, her an gelebilir aklının ucuna; bir konu, bir kelime, bir ilham kaynağı...yazmak için kulağımda kulaklık müzik dinlediğimi bile bilirim ben...tabi şöyle bir şey var; zihninde parladığında o yazacağının konusu, sessiz bir yerlere kaçmak isteyeceksindir...kendini yazıya, seni yazıyı yazdıran şeye verebilmek için...
Bitmeden okunması konusuna gelince; doğrusu aylardır yazıyorum ve yazdıklarımı yeni yeni sunmaya başladım insanlara...bitmeden okunabilir bunun bir sakıncası yoktur ve hatta yazdığın her ne ise o zaten hiç bitmemiş olacaktır ki,,,ben yazılarımı her okuduğumda üzerlerine birşeyler ekleme ihtiyacı duyuyorum ya da çok yaptığım şu ki arada bazı kelime, anlam ve noktalamalarla oynuyorum... |
|
|
|

|
mehmet ahmet
|
13.9.2011 00:15:55 |
Ben şahsen kağıda yazmakta zorlandığım için sürekli word belgelerine yazarım. Bilgisayarımda masaüstü olduğu için pek sağa sola gidemiyorum. Bilgisayar neredeyse orada yazıyorum. Konsantre olmak içinse , beni duygu seline kapıttırabilecek ( o nasıl bir kelimedir öyle :D ) bir şarkı vesaire dinliyorum. Yazdıklarımın okunan kısmı iyiyse problem yok. Ama okunan kısmı hikayenin kötü kısmıysa rahatsız olurum :) |
|
|
|
|
|
|
|
|

Bu Nedir? - En Popüler 100 Yazar
|