Forum Ana Sayfası >  Skip Navigation LinksÖzgür Roman Hakkında > Özgür Roman ekibiyle iletişim

Forumda Ara:

Bu başlık altında 94 adet mesaj bulunmuştur.

Sayfa seçiniz: Toplam Sayfa: 5

İletileri:5
Yaşar Beyindik 6.2.2009 19:28:54

Hal Yerinde Cinayet adlı hikayemi yazı ekle bölümünden girerek yazdım. Göndere tıkladım ama kaydedildi mesajı yazmadı. Hikayemin site editörlerine ulaşıp ulaşmadığını nasıl öğrenebilirim? Bu konuda bilgi veren olursa çok sevinirim... Yaşar Beyindik

İletileri:79
Verda Pars 6.2.2009 20:20:22
Sayın Yaşar Beyindik,

Hikayeniz listemizde görünüyor, sırası geldiğinde hikayeler bölümünde yayınlanacaktır.

İçiniz rahat olsun.

Sevgiler

Yaşar Beyindik 7.2.2009 11:32:40

Değerli Verda Pars, mesajınız beni çok mutlu etti. teşekkürler.. Sağolun, varolun....

İletileri:7
nisa su 13.2.2009 10:12:21
Sevgili Özgür Roman ekibi bu siteyi çok seviyorum. Merak ettiğim bi konu var, burada yazılan yazıların kopyalanıp alınmaması için programda engelleme varmı? çünkü hiç bir  yazan kendisinden izinsiz yazılarının alınmasını istemez telif hakları nasıl korunuyor acaba.Bu konuda içimizi rahatlatırsanız sevinirim.  

İletileri:162
Serdar Ekmekci 14.2.2009 03:48:12
Merhaba,
Web ortamında kopyalamanın "Görünürde" bazı yolları var. Fakat web ortamında yeralan yazılar her türlü kopyalanabilir.
Tıpkı kitaplar gibi.
Alıntı göstermeden veya izinsiz bir yazınızı internette görür iseniz bunu telif haklarına ihlal olarak savunabilirsiniz. Tabi buna maddi durumunuz elverirse.
Bunun haricinde herkes gibi hukuki yollara sığınabiliyoruz.

İletileri:87
sessizlik zamani 18.5.2009 12:24:44

Özgür Roman ekibine bir sorum olacakti. Bir Siir ve bir Deneme ekledim siteye. "Yaziniz Özgürroman'a ulasmistir... En kisa zamanda cevap verilecektir." diye bir bilgi geldi. Acaba ne kadar sürüyor bu cevap onu merak ettim :)

Tesekkürler.

İletileri:120
ipek karasu 22.6.2009 22:12:18

Özgür roman ekibine bir şey soracağım.Ben dün siteye 2 şiir ekledim " Yaziniz Özgürroman'a ulasmistir... En kisa zamanda cevap verilecektir." diye bir bilgi verdi ama hala yazı yayınlanmamış acaba bir hata mı yapıyorum merak ettim:)

Teşekkürler.

İletileri:110
hüzün kovan 22.6.2009 23:33:06
sen yine iki gün önce eklemişsin. ben 4 gün önce bi deneme attım hâla yayınlanmadı :) şu aralar sanıyorum editörlerimizin vakitleri kısıtlı o yüzden geç onaylıyorlar yazdıgınız yazıları.

Serdar Ekmekci 14.7.2009 23:24:15
Günlük sayfanıza ne olduğunu bilemiyorum. heryerde çalışıyor, insanlar yazıyor. Yazınızı hikaye olarak tekrar göndermeniz daha doğru olacaktır.

cihan sarıkaya 30.7.2009 02:26:34
ya hikaye başlı altında adı ali adlı eserimi bir daha yazdım yine cvp yok  yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla
Bu ileti cihan sarıkaya tarafından 30.07.2009 16:27:14 tarihinde değiştirilmiştir.

İletileri:1
sesa sanli 25.10.2009 13:59:24
Merhabalar Şimal adı altında yeni bir roman denemesi yazmaya çalışıyordum sitenizi buldum çok sevindim tam aradığım gibi bilgi paylaşabilecek eleştri yapılabilecek bir ortam işte dedim... Bu denememi gönderdim lütfen eleştrilerinizi yada görüşlerinizi yaparmısınız.teşekkürler...

Hakan Ata 28.10.2009 11:38:28
Merhaba, yayımlanan bir eseri nasıl silebiliriz, veya görüntülenmesin moduna getirebiliriz?
Kullanıcımızı da silmek mümkün müdür?

İletileri:71
Antik AynA 7.11.2009 17:58:12
merhaba, benimde bir denemem bir de şiirim vardı. denemenin adı" TÜRKİYE CUMHURİYETİ"  şiirin adı ise " Birdenbire" ama ikiside yayınlanmadı. şiir daha uzun oldu, gönderdğim. bilgilendirirseniz sevinirim. saygılarımla.

Serdar Ekmekci 8.11.2009 19:41:39

Çok fazla yazı geldiği için gecikme sözkonusu. Tüm yazılarınız yayınlanacaktır.

İletileri:20
BARIŞ GÖKSÜ 19.11.2009 21:38:56

Sayın özgür roman yönetimi,

Hemen iki hafta önce bir deneme yazısı yollamıştım.  Yazımı halen yayınlanmadı. Bunun nedenini öğrenebilir miyim?

İlginiz için çok teşekkür ederim.

Hakan AYDIN 22.11.2009 22:46:11

Tam üç hafta önce iki adet şiir gönderdim ama yayınlanmamış sebebi nedir? Şiirimi beğenmediyseniz baştan yazıp tekrar göndereyim. :)

İletileri:168
Ela ... 26.11.2009 18:32:36

Özgür Roman ekibiyle mesaj yoluyla iletişim kurabilirdim ama altta yazacaklarımı herkes okusun istiyorum. İstiyorum çünkü, eğer yerinde olmayan bir şey varsa ‘‘ Hayır. Öyle bir şey yok..’’ diye karşı çıkılsın..

Bir hafta bir gün önce, ismini vermeyeceğim bir üyenin, kendisine ait olmayan bir şiir, kendi ismi altında, şiir bölümünde yayınlandı.. Alıntı ile ilgili kaynak da belirtilmemişti. Bu Özgür Roman sözleşmesinin 8. maddesine ( Özgür Roman’da, yayınlanan eserlerde, eğer alıntı bir bölüm varsa eser sahibi bu alıntı ile ilgili kaynak göstermek zorundadır. Günlük ve forum haricinde yazıların tamamının alıntı olması mümkün değildir. ) aykırı değil mi? Ve bahsi geçen şiirinin yayınlanmasının üzerinden bir hafta geçmiş durumda.. Maalesef hiçbir icraat göremiyorum.. Tamam, şiirin altındaki yorumlarda, şiirin başkasına ait olduğu başka üyeler tarafından farkedilmiş ve yazılmış ama şiirin tamamen kaldırılması daha uygun olurdu diye düşünüyorum.. Ayrıca Özgür Roman’ın 8. maddesinin bir bölümünde ‘‘Günlük ve forum haricinde yazıların tamamının alıntı olması mümkün değildir.’’  şeklindeki maddenin en azından günlüğünde dahil edilmesini talep ediyorum. Günlük sekmesinde alıntı yazıları okumak, yazının gerçek sahibine haksızlık değil mi? Alıntı ile ilgili kaynak gösterilmesi yada günlüğün sahibi, (ALINTI) diye günlüğünün altına eklese daha iyi olur düşüncesindeyim.. Başkasına ait bir yazıyı, sahte yazarına beğenilerimi sunmak gibi bir hataya düşmek istemiyorum!

Özgür Roman sözleşmesinin 16. maddesine ( Özgür Roman üzerinde bulunan yazı, yorum ve forum alanlarında dini ve siyasi propaganda, tahrik ve kışkırtma yasaktır. ) aykırı günlükler yayınlanmakta.. Daha özel belirtmek gerekirse siyasi günlükler zaman zaman sitede yer almakta.. Ne tür tahrik ve kışkırtma olduğuna Özgür Roman ekibi karar versin..

Eğer Özgür Roman sözleşmesi sitede tam olarak yürütülmüyorsa, ben ikinci bir hesap açmak için hiçbir engel göremiyorum!

Saygılarımla…

Serdar Ekmekci 27.11.2009 14:35:08
Selam;
Hangi şiir veya günlükle ilgili bir şikayetin sözkonusu olduğunu bildirirseniz konuyla ilgileniriz. Daha evvel de buna benzer durumlar oldu ve gereği yapıldı. Fakat gözden kaçabiliyor. Çok yazı geliyor. Gözden kaçanlar olabilecektir. İletinizden bir otokontrol oluştuğunu anlıyoruz, bu da güzel birşey.

İletileri:168
Ela ... 27.11.2009 15:13:54
Ana sayfada şuan yayında olan‘‘Bir Kayısı Ağacı’’ adlı şiir Abdülkadir Meriçboyu’nun şiiridir. Günlüklerden ‘‘Kendine İyi Bak’’ adlı yazıyı da başka yerlerde okumuştum ama yazarını bilmiyorum. Buna benzer birçok günlükle karşılaştım ama şikayette bulunmadım. Çünkü şiir yada hikaye bölümünde değil günlük olarak yayınlanıyordu. Özgür Roman sözleşmesine aykırı olmuyordu. Benim fikrim, günlük olsa bile alıntı bir yazı yayınlanacağı/paylaşılacağı zaman, yazı altında alıntı olduğu ve yazarı belirtilmesidir. ‘‘Kendine İyi Bak’’ adlı günlüğün alıntı olması pek önemli olmayabilir ama ‘‘Bir Kayısı Ağacı’’nın yazarı belirtilmemesi hoşuma gitmedi. Başka bir konu olan siyasi günlüklerin yazarı, sitemize üye olan değerli yazar Uğur Kesim’in günlükleridir. Bu şikayetimin siyasi görüşümün getirdiklerinden zannedilmemesi dileğiyle.. İlginiz için teşekkür ederim…

İletileri:98
A'Gül ... 27.11.2009 20:26:12

Eda'ya katılıyorum.Günlük ya da başka tür...Hepsinin özenle yazılması gerekir ve alıntı belirtilmelidir.Nerede yer alırsa alsın.
Günlük yazısına üvey evlat muamelesi yapılmamalı , her yazı emekle yazılır- ya da yazılmalıdır,doğrusu bu- başkasına ait tek bir kelimenin bile belirtilmesi etik gereğidir.
Sayfa seçiniz: Toplam Sayfa: 5

İçeriği Paylaş

Arkadaşını davet et
Adınız Soyadınız:
Arkadaşınızın e-mail adresi:

Popüler Yazarlar
   YazarPuan
1 .. .. 7106
2 Eyyup AKMETİN 5420
3 Firari Fırtına 5051
4 Mustafa Ermişcan 4462
5 Hasan Tabak 4149
6 Hep de Böy 3927
7 Nermin Gömleksizoğlu 3768
8 Ömer Faruk Hüsmüllü 3692
9 Uğur Kesim 3522
10 Sibel Kaya 3460

Bu Nedir? - En Popüler 100 Yazar

Özgür Roman

Romanlar- Hikayeler - Denemeler - Senaryolar - Çocuk Kitapları - Şiirler - Günlükler - Yazarken - Röportajlar - Forum - Biz Kimiz? - RSS

Çevrimiçi Kullanıcı Sayısı:6157 
 Özgür Roman üyelik sözleşmesi için tıklayınız 

© Özgürroman 2008 - 2011 - info@ozgurroman.com